Hitno oglašavanje Marije Kulić nakon pomirenja Miljane i Bebice - Besna kao ris Macanoviću poručila SAMO JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 02:17

Hitno oglašavanje Marije Kulić nakon pomirenja Miljane i Bebice - Besna kao ris Macanoviću poručila SAMO JEDNO

Odmah morala da reaguje!
Nakon što je sinoćnje izdanje emisije "Gledanje snimaka" privukla pažnju gledalaca, posebno intrigantan momenat je bio pomirenje između Miljane KulićNenada Macanovića Bebice i Teodore Delić. Veče je proteklo u neočekivanom obrtu kada su Teodora i Bebica sedeli u vešeraju, a zatim im se pridružila i Miljana, pokrenuvši razgovor sa njima.
Jedan od ključnih trenutaka bio je izjava Nenada Macanovića Bebice, koji je izrazio kajanje zbog prethodnih svađa i naglasio koliko mu je stalo do odnosa sa Miljaninim sinom Željkom. Ova iskrena izjava izazvala je različite reakcije kod publike, ali je svakako bila ključni element u pomirenju.
Nakon ovog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.