Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 20:46

Hitno oglašavanje Marije Kulić - Javno raskrinkala ćerku: Otkrila šta Miljana zaista ŽELI od Darijana, u sve UMEŠAN i Zola

Miljana majka Marija progovorila o ćerkinoj vezi sa učesnikom "Elite" Darijanom Radomirovićem.

Kotroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić,posle samo dva dana rešila je da otkači Darijana Radumirovića.

Naime, ona je primetila da Darijan igra sa njom rijaliti, pa ga je brže-bolje stavila tačku na njihov odnos.

Miljana je odlučila u suzama ga oterala od sebe ponavljajući da joj ne treba ista priča iz koje se još uvek nije izvukla niti se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od iste oporavila.

Njena majka Marija Kulić odlučila je da razjasni neke stvari, pa je otkrila prave namere svoje ćerke prema Darijanu:

Miljana se sigurno nije zaljubila u Darijana. Ona samo želi da skrene misli i krene dalje bez Zole. Lakše joj je da tamo sa nekim provodi vreme, nego da je sama. Ni Darijan, ni ona mi se ne čini da su zaljubljeni - rekla je Marija i jasno stavila do znanja da je Miljani lakše da uz nekog drugog skrene misli i konačno zaboravi bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu. 

Podsetimo, Miljana Kulić vratila se prošlog petka u "Elitu" nakon diskvalifikacije i putovanja u Beč, gde je otišla kakao bi se videla sa bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom i iznela šok detalje o njemu. On se pak odmah nakon nje oglasio i demantovao sve njene navode.

Srbija Danas/Alo/A.B./Prenela:A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.