Hitno! Dečak je prinuđen da sam putuje na hemoterapiju! Pomozimo mu!

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitno! Dečak je prinuđen da sam putuje na hemoterapiju! Pomozimo mu!

Ovog meseca prikupljamo sredstva za trinaestogodišnjeg Nemanju Leontijevića iz sela Kožuar koji boluje od raka kostiju.

Retko slučaj pogodi toliko naših članova, da smo primorani da odmah reagujemo. Nemanjina porodica je u veoma teškoj materijalnoj situaciji, da preživljavaju sa oko 100 dolara mesečno, tako da je on primoran da na hemoterapiju putuje sam.  On je jedini u bolnici bez svojih roditelja, i često mu pozli na njegovom putu koji zahteva promenu više autobusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da bi stigao do bolnice. Ujedinimo se i pomozimo Nemanji i njegovoj prodici u njihovoj teškoj borbi!

BANKOVNI TRANSFER:

Name: 28. JUN

Transit number: 08160

Bank Account number: 1009299

Bank institution number: 003

Swift Code: ROYCCAT2

Routing/ABA number: 021000021

Royal Bank of Canada

Burnside and Tillicum Branch

306 Burnside Road West


28. Jun je multinacionalna organizacija koja se bavi humanitarnim, socijalnim i filantropskim radom. Nastala u 2011. godini i registrovana u Kanadi kao neprofitna organizacija u 2012., za svaki 1 doniran dolar 28. Junu, dostavili smo humanitarnu pomoć Zapadnom Balkanu u vrednosti od 28 dolara. Procenjujemo da broj ljudi koji je direktno imao korist od 170 tona humanitarne pomoći koju smo do sada dostavili premašuje 1,370,000.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.