Hitna reakcija policije: MUP Srbije ulaže žalbu sudu na KAZNU bivšeg partnera Aleksandre Mladenović

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023, 21:00

Hitna reakcija policije: MUP Srbije ulaže žalbu sudu na KAZNU bivšeg partnera Aleksandre Mladenović

Ministarstvo unutrašnjih poslova nezadovoljno presudom Prekršajnog suda!

Folk pevačica Aleksandra Mladenović nedavno se našla u cenru pažnje i uzdrmala celu Srbiju, kada je prijavila svog bivšeg dečka zbog uznemiravanja i pretnji, zbog čega mu je MUP Srbije izdao nalog za hitno napuštanje naše države, a Prekršajni sud kaznio ga je sa čak 120.000 dinara.

Međutim, kako se saznaje, Ministarstvo unutrašnjih poslova nije zadovoljno presudom Prekršajnog suda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te su najavili da će uložiti žalbu na minimalnu kaznu koju je tuženi dobio.

- Policija je pre dva dana izdala Aleksandrinom bivšem partneru nalog da hitno napusti Republiku Srbiju, na osnovu toga što nije naš državljanin i što je u našoj zemlji načinio krivični prekršaj. Nakon odluke Prekršajnog suda da ga kazne samo sa 120.000 dinara, MUP će uložiti žalbu - rekao je izvor, prenosi Telegraf, dok tuženi ima svega nekoliko dana da napusti Srbiju i vrati se u svoju zemlju, Bosnu i Hercegovinu.

Podsećanja radi, Aleksandra Mladenović je pre samo dva dana otkrila da se srela sa bivšim dečkom u policijskoj stanici, gde je istakla da se plaši za svoju bezbednost, kao i da nije sigurna na šta je sve njen bivši partner spreman da uradi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.