Hitan prekid programa u Eliti: Miljana poslala SUROVU PORUKU porodici, PANIKA U NIŠU - OVO joj neće oprostiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 11:24

Hitan prekid programa u Eliti: Miljana poslala SUROVU PORUKU porodici, PANIKA U NIŠU - OVO joj neće oprostiti

Skandal u programu uživo, Marija će pozeleneti od muke!

Miljana Kulić je nedavno raskinula sa Lazarom Čolićem Zolom i odmah potom stupila u vezu sa cimerom Darijanom Radomirovićem, ali se njena porodica nije složila sa tom odlukom.

Marija Kulić, majka učesnice i bivša zadrugarka smatra da je aktuelni učesnik rijaliti šou-programa "Elita" iskoristio Miljanu kako bi produžio svoj boravak na imanju u Šimanovcima. S druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Darijanova porodica otvoreno podržava njihovu vezu, što je Kulićevu obradovalo, te je odlučila da im se javno zahvali.

- Pozdrav za celu porodicu, naravno da mi je drago što me podržavaju, neka i moji podrže moju sreću. Ja sam ponovo stara Miljana koja se šali na svoj račun i tuđi, žao mi je što im ne odgovara poza, usmeravam Darjana da postane bolji čovek. On bi trebao da bude dobar otac i privržen svojoj deci, ako moji roditelji ne podržavaju to, ja ću poraditi to da ih razuverim u njegove loše namere. Verujem da moja majka ne podržava to, ali neka se ne stresiraju, ja sam ovde odlično. S obzirom na to da sam bila sa narkomanom i skraćenim mongoloidom i takođe imam dete sa buđolom, neka podrže to što sam srećna - rekla je Miljana u jednom dahu.

Podsećanja radi, nakon što je Miljana ozvaničila vezu sa Darijanom, Marija je istakla da nikako ne podržava taj odnos, ističući da je Miljana karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu svakom njenom rijaliti partneru do sad.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.