Hit u najavi: Prince Royce i Šakira predstavili novu pesmu DEJA VU! VIDEO

Izvor: Svet plus, 20.Feb.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit u najavi: Prince Royce i Šakira predstavili novu pesmu DEJA VU! VIDEO

Popularna pevačica Šakira snimila je duet sa pevačem po imenu Prince Royce, koji nosi naziv "Deja Vu" koja je danas ugledala svetlost dana. 

Američki pevač i tekstopisac Prince Royce polako se priprema za izlazak svog petog albuma simbolično nazvanog "FIVE". Iako je mladi pevač već imao nekoliko manjih hitova u Americi i sarađivao sa velikim imenima poput Dženifer Lopez, Pitbula i Selene Gomez, još uvek nije imao veliki pop hit na Billboardu, a to je nešto u čemu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Kolumbijska zvezda Šakira najbolja. Ne sumnjamo da će "Deja Vu" privući pažnju latino fanova širom sveta i da će postići veliki uspeh na latino listama, a da li će Prince uspeti da napravi prelaz na pop liste ostaje da vidimo.

Poslušajte pesmu ovde:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.