Hit: Pevačica pokazala kakav ”batak” ima! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 18.Okt.2012, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Pevačica pokazala kakav ”batak” ima! (Foto)

Ona je jedna od najzgodnijih pevačica na našoj estradi. Pogledajte kakvu butku ima.

Jovana Tipšin nikada nije imala problema sa kilažom i uvek nas je oduševljavala kratkim, atraktivnim krpicama. Tako je bilo i nedavno na snimanju jedne emisije gde je folk zvezda obukla dugačku haljinu, a li i tada je nas nije ostavila razočarane. Naime, haljina je imala ogroman izrez, pa je pevačica stavila nogu na gelender, i tada je sevnula njena butkica. Poznati.info je uslikao samo za vaše oči.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Dekolte koji osvaja! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 19.Okt.2012, 01:32

Ona se danas u emisiji na TV Pink pojavila u punom sjaju, ali najviše pažnje je izazvao njen dekolte...Maja Marijana bila je jedno vreme u medijskoj pauzi, ali sada kada je izdala novi singl, gledamo  je vrlo često. Juče je bila gošća emisije Tačno u podne kod Ene Popov, gde je sve zasenila svojim...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.