Histerisala i vrištala: Aleksandru u Snajkama na rukama izneli iz kuće! VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2016, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Histerisala i vrištala: Aleksandru u Snajkama na rukama izneli iz kuće! VIDEO

U rijalitiju Snajke ponovo je došlo do haosa, a ovoga puta glavni akter bila je Aleksandra Krstić, koju su ukućani bukvalno na rukama izneli iz kuće.

Naime, poznato je da zatvoreni prostor negativno utiče na ljude, a to je pokazala i Aleksandra u Snajkama, koja je bukvačno na kraju živaca, te i najmanja sitnica može da je iznervira. Ona je danas pobesnela na Milutina, te je želela i fizički da se obračuna sa njim. Zbog nekoliko stvari koje je izneo o njoj, počela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je da histeriše, vrišti i baca sve po kući, a onda je odlučila da ga gađa čim je stigla. Ostali učesnici u šoku su posmatrali ovu scenu, ali su je neki od njih bukvalno na rukama izneli iz kuće. Pogledajte:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.