Hilari Daft traži dečka preko društvenih mreža?!

Izvor: Svet, 29.Apr.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Daft traži dečka preko društvenih mreža?!

Glumica i pevačica Hilari Daft spremna je za novu ljubav, koju je odlučila da pronađe na internetu.
Šesnaest meseci pošto je najavila da se rastaje od supruga Majka Komrija, lepa Hilari spremna je za novu ljubav. A nju je odlučila da potraži na društvenoj mreži Tinder koja je namenjena upoznavanju partnera.
Istina je, na Tinderu sam! Dosad sam u životu imala samo ozbiljne veze, uvek sam ljude upoznavala preko posla i nikad nisam bila na sudaru na slepo. Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je najgore što može da mi se dogodi?”, izjavila je glumica.

“Neki uopšte ne znaju ko sam, neki se prave da ne znaju, a dosta njih misli da je to sve samo šala“, prokomentarisala je.
Priznala je da se trenutno dopisuje sa devet frajera, a s jednim se već i našla – bili su na kuglanju. Iako im je bilo zabavno, Hilari je već dogovorila susret sa drugim dečkom.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hilari Daft traži dečka preko društvenih mreža?!

Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2015

Glumica i pevačica Hilari Daft spremna je za novu ljubav, koju je odlučila da pronađe na internetu...Šesnaest meseci pošto je najavila da se rastaje od supruga Majka Komrija, lepa Hilari spremna je za novu ljubav. A nju je odlučila da potraži na društvenoj mreži Tinder koja je namenjena upoznavanju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.