Hello! Travel Pool Party okupio poznate u Budvi

Izvor: Svet, 29.Jul.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hello! Travel Pool Party okupio poznate u Budvi

Bazen na krovu Hotela Budva bio je prošlog četvrtka lokacija ekskluzivnog partija koji su organizovali magazin “Hello!” i Turisitička organizacije Budve. Povod je bila uspešna saradnja na izdavanju magazina “Hello! Travel: Budva” na engleskom jeziku koji je čitaocima iz celog regiona i stranim turistima predstavio sve zanimljivosti Budvanske rivijere.
Jelena Rađenović, direktorica TO Budva “Na ovoj predivnoj terasi hotela koji nosi tako jednostavno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a tako prepoznatljivo ime, okupio nas je projekat u koji smo uložili mnogo truda, znanja, vještina, ali i ljubavi i iskrenih emocija. Prije svega, želim da zahvalim Color Press grupi na izuzetno profesionalnoj i prijateljskoj saradnji tokom stvaranja časopisa “Hello Travel Budva”, na tome što su našu destinaciju izabrali kao prvu u regionu i predstavili je tako da su je učinili još bližom i još dražom mnogobrojnim turistima, zbog kojih mi i postojimo! U magazinu “Hello Travel Budva”, uvjerena sam u to, predstavljeno je ono najbolje i najvrednije što Budva ima”, rekla je Jelena Rađenović, direktorica TO Budva.
Jelena Rađenović i Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe najavili su nove zajedničke projekte od kojih će prvi biti konferencija “Food Talk: Budva” koja će se održati 9. septembra.
U koktelima i kulinarskim specijalitetima kuvara Hotela Budva uživale su brojne zvanice iz Crne Gore, kao i gosti iz sveta muzike, filma i medija koji su tog dana bili gosti Budve. Sve prisutne zvanice zabavljao je popularni “Kuba Bend” a nakon njega nastupio je i DJ Filip, poznati budvanski DJ.
Mima Karadžić, Saša Milošević Mare i Milan Karadžić Tanja Rađenović, TV Pink Maja Manojlović, TV Pink  
Bazen Hotela Budva Robert Čoban sa suprugom Sandrom i ćerkama Nevena Madžarević, Prva TV i Danilo Mašojevič, novinar emisije “150 minuta” Prva TV Maja Rašković, Ana Ristić i Sandra Čoban Dženan Lončarević Nina Petković Minja Miletić Irina Tomić, direktorica Hotel Budva (desno) sa saradnicima

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Hello! Travel Pool Party okupio poznate u Budvi

Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2016

“Na ovoj predivnoj terasi hotela koji nosi tako jednostavno, a tako prepoznatljivo ime, okupio nas je projekat u koji smo uložili mnogo truda, znanja, vještina, ali i ljubavi i iskrenih emocija. Prije svega, želim da zahvalim Color Press grupi na izuzetno profesionalnoj i prijateljskoj saradnji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.