Heidi Montag pokazala trudnički stomak u 7. mesecu

Izvor: Tracara.com, 07.Avg.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heidi Montag pokazala trudnički stomak u 7. mesecu

Buduća majka (Foto: Instagram) Heidi Montag pokazala trudnički stomak na najnovijoj fotografiji koju je objavila u subotu na svom Instagram nalogu. Na fotografiji, buduća mama je ponela usku sivu haljinu sa bledo plavim sakoom. Tridesetogodišnja pevačica i glumica dodala je i opis “7 meseci trudna”. A post shared by heidipratt (@heidipratt) on Aug 5, 2017 at 4:49pm PDT Kako izveštava Us Weekly, Heidi očekuje sina sa suprugom Spencerom Prattom. “U svom srcu sam znala da nosim >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << dečaka” rekla je rijaliti zvezda i dodala: “Spencer je rekao da je najbitnije da je dete zdravo, bio dečak ili devojčica” izjavila je za Us Heidi. Montagova je dodala i da se nada devojčici jednog dana, ali da je priželjkivala da prvo dete bude muško. Iako jede za dvoje, Heidi se trudi da se hrani zdravo, ne zanemarujući ni obavezne treninge.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

KARLEUŠA OBJAVILA SEKSI FOTKE U BIKINIJU! "PLJUŠTE" lajkovi, a tek da vidite šta je stavila u USTA (FOTO)

Izvor: Press, 07.Avg.2017

Pevačica nastavlja da objavljuje provokativne fotografije. . Foto: Instagram,Facebook. Jelena Karleuša jedna je od najzgodnijih muzičkih zvezda iz Srbije. JK je na Instagramu objavila novu seksi fotografiju na kojoj pozira...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.