Hasan Dudić otkriva za novi SCANDAL! Željko Rstić bio bi i sa trandžom da je poznata!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hasan Dudić otkriva za novi SCANDAL! Željko Rstić bio bi i sa trandžom da je poznata!

Samo za novi SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima, Hasan Dudić ispričao je šta misli o dečku njegove bivše žene Zlate Petrović!

Što se tiče Željka Rstića, taj čovek uopšte nije bitan. Gledam ga kao čoveka koji je lovac na te matorke sa estrade. On bi sada bio i sa transvestitom da je poznat, a kamoli sa ženom. Nemam ja ništa protiv čoveka, on uopšte meni nije bitan, neka živi svoj život. Kao prvo, za njih dvoje ne znam ni da su živi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << jer su miševi za mene“, rekao je Hasan za novi SCANDAL!

A šta kaže o Zlati, kako ju je upoznao i gde, kao i šta je sve sa njom uradio, pročitajte u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima!

A šta vas još očekuje u novom broju, pogledajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.