Haris i Melina se posvađali oko vile na Senjaku? Drama u jeku RAZVODA, nikako ne mogu da se dogovore oko imovine

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 18:56

Haris i Melina se posvađali oko vile na Senjaku? Drama u jeku RAZVODA, nikako ne mogu da se dogovore oko imovine

Melina ne želi ni da čuje za njegove planove?

Haris Džinović i njegova supruga Melina razvode se posle deset godina braka, a mnogi se pitaju šta će biti sa velelepnom vilom na Senjaku u kojoj su zajedno živeli.

Njih dvoje, kako pišu domaći mediji, navodno nikako da se dogovore oko imovine.

Navodno se zbog toga odužila i brakorazvodna parnica, iako su papiri za razvod predali, a sve je kulminiralo nakon što je pevač, kako je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelj otkrio, našao kupca koji mu nudi 3.000.000 evra da proda kuću.

Melina za to neće ni da čuje, te smatra da zdanje vredi mnogo više, a i nije za prodaju, budući da u kući žive sin Kan i ćerka Đina.

Ne znam šta će da bude na kraju jer Haris i Melina nemaju komunikaciju. Odbijaju da sednu i razgovaraju, ali preko sina Kana to redovno čine. Tako je njihov sin rekao Melini da tata hoće da proda vilu, na šta je ona burno odreagovala. Moraće u nekom trenutku da razgovaraju i da reše šta će sa imovinom. Haris ima viziju da proda vilu i mislim da neće tako lako odustati od toga, a Melinina želja je verovatno da kuća pripadne njoj i da nastavi da živi tu - ispričao je Harisov drug, prenosi "Star".

Podsetimo, kako se nedavno pisalo, Melina se iselila iz porodične vile i živi u jednom hotelu u centru Beograda dok je Haris u vili na Senjaku.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.