Haris Džinović usred skandala oko razvoda odlučio da zapeva u Beogradu, pogledajte kakvu je feštu napravio u “Dva jelena”

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 22:55

Haris Džinović usred skandala oko razvoda odlučio da zapeva u Beogradu, pogledajte kakvu je feštu napravio u “Dva jelena”

Njegova porodična situacija i dalje privlači pažnju, ali on bira posao.
Pevač Haris Džinović napravio je spektakl na nastupu u prepunom beogradskom restoranu “Dva Jelena” prošle noći, a po reakciji publike bio je veoma raspolozen budući da su svi igrali bez prestanka.
Pevač je doveo atmosferu do usijanja, te se može reći da je "samo nastavio svoj život" posle razvoda.
Haris se nedavno našao u jeku skandala nakon što je otkriveno da se razveo od supruge Meline sa kojom je bio dve decenije u skladnom braku.
Među prisutnima u “Dva Jelena” nalazio se i njegov sin Kan, koji je uživao u očevim hitovima i pomno pratio dešavanja protekle noći.
Ne pamti se kada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.