Haris Džinović priznao: Žao mi je što sam deo karijere posvetio ciganskoj muzici!

Izvor: Svet, 30.Nov.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haris Džinović priznao: Žao mi je što sam deo karijere posvetio ciganskoj muzici!

Iza Harisa Džinovića neosporno stoji sjajna karijera i mnogi pevači bi  voleli da su na njegovom mestu. Međutim, iako ima takvu karijeru, on se ipak kaje zbog nekih stvari iz iste.
Tako je gostujući u emisiji kod Lee Kiš rekao kako se kaje zbog perioda koji je posvetio ciganskoj muzici.
Mislim da je to bila greška u mojoj karijeri. Istina je da sam ja uživao dok sam to radio, ali u tome nije bilo para i zbog toga mislim da je to greška, jer je to deo karijere u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kom skoro ništa nisam zarađivao“, rekao je iskreno Haris.
Haris je naveo kako i sada, mada retko, odpeva neku cigansku pesmu.Retko, zato što je zaboravio reči od mnogih pesama, ali zna da izmisli nešto u delovima koje je zaboravio.
Pored toga, poznati pevač je otkrio i kako je svoj prvi cd sa ciganskom muzikom prodao u svega 11. Primeraka, od kojih su on i familija kupili sedam, što je njegovim kolegama izmamio osmeh na lice, obzirom da je Haris na komičan način to ispričao.
Autor: Gordana Vasiljević, Life Content
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.