Haris Džinović otkrio šta mu je Melina rekla nakon upada u vilu: Deca su je molila da izađe!

Izvor: Svet plus, 08.Apr.2024, 11:13

Haris Džinović otkrio šta mu je Melina rekla nakon upada u vilu: Deca su je molila da izađe!

Slavni pevač Haris Džinović, otvoreno je govorio o turbulentnim događajima koji su obeležili sukob u njegovoj porodičnoj kući na Senjaku u Beogradu, tokom nedavnog rastanka sa bivšom suprugom, Melinom.
 U razgovoru za "Pink" televiziju, Džinović je otkrio detalje o završetku svoje dugogodišnje veze sa partnerkom, s kojom ima dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana.
"Nikada nisam očekivao da će naša ljubavna priča doći do kraja dok nas neko od nas dvoje ne napusti ovaj svet. Gradio sam tu vezu kao da će trajati zauvek. Do samog kraja nisam sumnjao u njenu vernost, ali su se neki neprijatni događaji iskristalisali i sve promenili. Pre dve godine primetio sam da se udaljavamo, bez ikakvog očiglednog...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.