Haris Džinović otkrio razlog zbog kog je u svađi sa Sašom Popovićem!

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haris Džinović otkrio razlog zbog kog je u svađi sa Sašom Popovićem!

Haris Džinović i Saša Popović već godinama nisu u dobrim odnosima, a popularni pevač odlučio je da otkrije i razlog zbog kog ne razgovara sa direktorom Grand produkcije.

Pevač kaže da su on i Saša pre šest godina imali sukob, te da od tada nisu u dobrim odnosima, ali na glašava da ne mrzi direktora Granda, već da jednostavno nemam nikakav odnos sa njima:

"Sa Sašom nisam ni u kakvim odnosima. Godinama nismo u kontaktu, ali se ne mrzimo. Mi smo davno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << imali raspravu u vezi sa televizijom. Rekao sam, uz dužno poštovanje prema Pinku, na koji se odnosilo, a na kojem se tada emitovao "Grand", da postoje i druge televizije. Ako sam ga na taj način uvredio, onda jesam", rekao je Haris za Stars.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.