Haris Džinović ćerki za rođendan dao otvoren račun u banci, a sada se OGLASILA ona i otkrila PRAVO STANJE: Evo čime raspolaže

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 09:44

Haris Džinović ćerki za rođendan dao otvoren račun u banci, a sada se OGLASILA ona i otkrila PRAVO STANJE: Evo čime raspolaže

Njena finansijska situacija nije baš idealna.
Mlada influenserka i ćerka poznatog pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović, veoma je aktivna na društvenim mrežama gde broji preko 100 hiljada pratilaca.
Ona neretko pokazuje luksuz u kojem uživa, skupocena putovanja, nakit i atrakivne modne kombinacije koje koštaju čitavo malo bogatstvo.
Pošto joj je nedavno bio rođendan, njen otac Haris Džinović sinoć je za portal Srbija Danas oktrio da joj za rođendan nije kupio ništa, ali da je dobila odrešene ruke kada je trošenje novca u pitanju.
- Za rođendan nije dobila ništa, dobila je otvoren račun. Neka kupi šta god hoće, neka uzme novac, šta ja znam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.