Haris Džinović: S Popovićem ne pričam godinama, ali ga ne mrzim!

Izvor: Scandal.rs, 22.Jul.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haris Džinović: S Popovićem ne pričam godinama, ali ga ne mrzim!

Haris Džinović trenutno boravi na porodičnom letovanju u Crnoj Gori. On je sa suprugom Melinom nedavno proslavio godišnjicu braka na Santoriniju, odakle su produžili na odmor u Bečiće.

Zajedno sa sinom Kanom i ćerkom Đinom smešteni su u najluksuznijem hotelu na Crnogorskom primorju.

Haris je za Kurir Stars ispričao da li postoji šansa za eventualno pomirenje s direktorom “Granda“ Sašom Popovićem, s kojim ne razgovara već >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << šest godina.

“Sa Sašom nisam ni u kakvim odnosima. Godinama nismo u kontaktu, ali se ne mrzimo. Ja ne mrzim nikoga. Mi smo davno imali raspravu u vezi s televizijom. Rekao sam, s dužnim poštovanjem prema Pinku, na koji se odnosilo, a na kojem se tada emitovao “Grand“, da postoje i druge televizije. Ako sam ga na taj način uvredio, onda jesam”, rekao je Haris.

Ona je naveo i da li mogao ponovo da radi sa njim:

“Mogu ja da porazgovaram i da radim s njim, nije to nikakav problem. Naš posao je zacrtan u određenim interesnim sverama. Do saradnje može doći sa svakim, samo određene stvari treba postaviti na svoje mesto. Ratovi se dešavaju, pa su posle toga sukobljeni zajedno za stolom. Te nesuglasice su smešne. Do sada nikoga nisam uvredio, niti ću, hodam kao po jajima da se neko zbog mene ne bi loše osećao. Ljudi su sujetni.”

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.