Haris Džinović PRVI PUT progovorio o razlozima razvoda od Meline PREVARENI MUŽ poslednji sazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 23:46

Haris Džinović PRVI PUT progovorio o razlozima razvoda od Meline "PREVARENI MUŽ poslednji sazna"

Već nedeljama je tema svih medija, a sada je i progovorio.

Vest o razvodu poznatog pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne dizajnerke Meline Džinović, kao grom iz vedra neba iznenadila je čitavu javnost nedavno.

Uprkos tome što svi mediji već nedeljama unazad bruje o tome šta se tačno desilo, sada već bivši par ostao je tajnovit po pitanju izjava. Haris je sada, prvi put, prekinuo medijsku tišinu.

'- Ona zna razlog, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna - tim je rečima Haris Džinović prekinuo tišinu, i prvi put progovorio o razlogu kraha braka.

'- Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao - rekao je Haris, a sve je interesovalo kako to misli.

- Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom - zaključio je kratko za hrvatski Showbuzz.

Podsećanja radi, ljubavna priča popularnog pevača i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli". Kako je godinama kasnije priznala, Melina je započela vezu sa Harisom bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se venčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na večnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

25. januara ove godine krenule su spekulacije da se par rastaje, što se na kraju ispostavilo kao tačno.

Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

Srbija Danas/showbuzz.dnevnik.hr/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.