Haraju u BiH: Fantastik bend zapalio klub Secret! FOTO

Izvor: Svet plus, 21.Jun.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haraju u BiH: Fantastik bend zapalio klub Secret! FOTO

Kako vreme prolazi, momci iz Fantastik benda postaju sve popularniji bend u BiH. Dokaz za to je i sve više nastupa u Bosni i Hercegovini, za koje se uvek traži karta više, jer momci pune klubove po svim, gradovima BiH, gde god da se pojave.

Tako je bilo i prošlog vikenda u Bijeljini, gde mnogi nisu imali priliku da udju u klub "Secret", koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta: "Ja sam stalni gost ovde, ali se ne sećam da je skoro bilo ovako puno.Videla sam da je mnogo ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ostalo isper, jer u klub više ne može da stane ni šibica", rekla nam je jedna od prisutnih devojaka.

Posle hitova koji ređaju jedan za drugim, ovakvo stanje na terenu i ne treba da čudi, a ako se još uzme u obzir da je pevač benda Beca, omiljen među devojkama, koje ga obožavaju i spopadaju na svakom koraku, onda je popularnost Fantastik benda, koji priprema novi letnji hit, koji će se pajaviti u toku leta, potpuno opravdana!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.