Happy TV: ponovo kreće ”Srećna zvezda”

Izvor: Poznati.info, 16.Feb.2012, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Happy TV: ponovo kreće ”Srećna zvezda”

Potraga za talentovanim pevačima se nastavlja – u martu na Hepiju počinje da se emituje nova sezona muzičkog serijala „Srećna zvezda“. Veliki broj prijavljenih kandidata – iz Niša, Novog Sada, Čačka, kao i drugih krajeva Srbije – nameće i oštre kriterijume za selekciju. U produkciji priznaju da jesu strogi, ali i pravični.

- Veoma smo zadovoljni prijavljenim takmičarima – otkriva voditeljka Ljiljana Orlić. – Ipak, veliki je posao pred nama, jer moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da izaberemo najspremnije i najbolje koji ulaze u takmičenje. Na audicijama ima svega, od smeha, preko vriske, do suza.

Koncept „Srećne zvezde“ se ne menja – kandidati će i dalje pevati jednu narodnu i jednu zabavnu, domaću pesmu. Ipak, biće i promena – među kojima je novi studio, luksuzniji od prethodnog i veliki prostor iza scene, u koji će kamere zaviriti kako bi gledaocima približile kako se kandidati pripremaju za nastup.

- Prostor iza scene je gotovo iste veličine kao bina. Tu će takmičari vežbati, razgovaraće sa najbližima, videćemo da li su opušteni, nervozni, pod tenzijom, a posmatraćemo i kako reaguju na ocene žirija. Biće još iznenađenja i za učesnike i za publiku. Zbog svega toga, očekujemo da će ova sezona biti još bolja nego prethodna – kaže Orlićeva.

Prošlogodišnja pobednica Aleksandra Aleksić već je dobila pesmu, očekuje je snimanje spota, kao i nastupi po Srbiji. Isto se smeši novom pobedniku.

- Očekuje ga još nešto, ali zasad je to tajna. Produkcija „Hepi mjuzika“ daće sve od sebe da pesma bude hit, zato i biramo najbolje tekstopisce, kao u slučaju Aleksandre Aleksić čiju pesmu „Živi mi se“ potpisuje Marina Tucaković. „Srećne zvezde“ su na neki način promoteri naše televizije, tako da ih mi maksimalno podržavamo. Pozivam sve gledaoce da od marta budu uz nas, jer ovo je takmičenje koje ujedinjuje porodicu – sigurna je voditeljka.

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

“Srećna zvezda” ponovo na TV Happy

Izvor: CrveniTepih.com, 17.Feb.2012, 00:17

Potraga za talentovanim pevačima se nastavlja – u martu na Hepiju počinje da se emituje nova sezona muzičkog serijala „Srećna zvezda“. Veliki broj prijavljenih kandidata – iz Niša, Novog Sada, Čačka, kao i drugih krajeva Srbije – nameće i oštre kriterijume za selekciju. U produkciji...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.