Izvor: Tracara.com, 04.Apr.2023, 22:53

Haos u crvenom plemenu: Luka i Bojan se posvađali, ostali u Survivoru ih smirivali

Ovo je prvi put da Bojan ulazi u sukob sa nekim. Današnja nagrada pobedničkom timu je spa tretman i mnoštvo slatkiša. Kako je crveni tim poslednjih nekoliko borbi za nagradu izgubio, danas je bio veoma motivisan ne bi li malo suzbili glad. Međutim, to nije bilo dovoljno da bi poveli, a u jednom trenutku su se dva takmičara čak i posvađala. Bojan je pokušao da smiri situaciju i podigne energiju plemenu i uteši ih time da će jesti sutlijaš. „Nemojte da pričate sada ješćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << sutlijaš, nismo završili je**te“, kazao je besno Luka. „Koji ti je k***?“, odgovorio mu je Bojan. „Pa ne, nego pričaš ješćemo sutlijaš, nije kraj“, dodao je Luka. „Dobro, i šta hoćeš sad?“, pitao ga je Bojan. „Ništa, bodrimo se dalje, a ne da padamo je**te“, rekao je Luka dok je ostatak plemena pokušao da smiri situaciju. The post Haos u crvenom plemenu: Luka i Bojan se posvađali, ostali u Survivoru ih smirivali appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostali bez pečenog pileta, kolača, spa tretmana: Kako su Crveni u Survivoru podneli gubitak

Izvor: Tracara.com, 05.Apr.2023, 20:36

Nakon što su se žalili da su gladni, opet su izgubili vrednu nagradu. U jučerašnjoj borbi nagrada je bila pečeno pile, a osvojio ju je plavi tim. Crveni su veoma teško podneli taj gubitak, te su danas bili posebno motivisani, a pogotovo nakon što se saznalo da je nagrada spa tretman,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.