Haos u Zadruzi! Tara pljunula Krunički šlajmaru u facu! Ima li dalje?

Izvor: Svet, 15.Okt.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Zadruzi! Tara pljunula Krunički šlajmaru u facu! Ima li dalje?

Svađe među učesnicima rijalitija Zadruga ne prestaju, a do sukoba je došlo i sinoć kada su se Tara Simov i Ivana Krunić žestoko posvađale.
Tara i Ivana su se svađale ispred prodavnice, jedna drugoj su se unosile u lice, a u jednom trenutku manekenka je pljunula u lice pevačicu.
– Šta je bilo, paćenice? Ti si luda, ti si dno dna. Prvo sam te navela da me pljuneš, sad ću i da te diskvalifikujem – bila je besna Ivana Krunić.

– Ti si navikla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na pljuvanje i samo to treba da ti se radi. Tugo jedna, mukice – vikala je Tara.
Zadrugarke su urlale jedna na drugu. To je bilo u tolikoj meri da je obezbeđenje moralo da reaguje i razdvoji ih kako ne bi došlo do još većeg sukoba.
svetprintscreen
The post Haos u Zadruzi! Tara pljunula Krunički šlajmaru u facu! Ima li dalje? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.