Haos u “Parovima”: Mimi Oro ponovo u rijalitiju (video)

Izvor: Svet, 04.Feb.2016, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u “Parovima”: Mimi Oro ponovo u rijalitiju (video)

Pevač Nemanja Nikolić i starleta Mimi Oro gostovali su večeras u emisiji “Upoznajte parove”, nakon čega je trebalo da uđu u vilu “Parova” kao gosti na žurki.
Starleta je bez problema ušla sa osmehom na licu i krenula da se pozdravlja sa ukućanima. Međutim, Nemanja se pred ulazak u vilu pobunio, nije želeo da uđe, pa je voditeljka apelovala na obezbeđenje da ga silom uvedu, piše alo.rs.
width="300" height="150" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) HAOS U VILI PAROVA: Obezbeđenje silom uvelo gosta!

Izvor: Kurir, 04.Feb.2016

Stanarima vile Parovi večeras su se pridružili i neki specijalni gosti...Svi su ušli sami, zablistali odevnim kombinacijama ali jedan od njih nije želeo da uđe tako da je obezbeđenje moralo da reaguje...Naime, Nemanja Nikolić koji je nedavno napustio vilu u kojoj je bio stanar, očigledno ni po...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.