Izvor: Svet, 20.Jan.2013, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halid Muslimović nastupio u prepunom “Teatru”!

Nakon novogodišnjih i božićnih praznika klub “Teatro” nastavio je da priređuje najbolje žurke u Beogradu. Na početku protekle nedelje prisutni gosti imali su priliku da uživaju u sjajnom nastupu jednog od najpopularnijih narodnih pevača bivše Juge, Halida Muslimovića. Folker je po prvi put nastupio u najvećem klubu u Beogradu i napravio pravi spektakl. Otpevao je [...]

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Halid Muslimović oduševio Beogradjane u klubu Teatro

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jan.2013, 13:31

Halid Muslimović je po prvi put nastupio u najvećem klubu u Beogradu i napravio pravi spektakl. Otpevao je mnoge svoje čuvene hitove poput „Znam za sve sam kriv“, „O jarane, jarane“, „Nije mene dušo ubilo“ itd,. a u pravoj kafanskoj atmosferi uživale su i mnoge javne ličnosti..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.