Halid Muslimović demantovao: Nikad nisam izjavio da mrzim Harisa Džinovića!

Izvor: Svet plus, 19.Jun.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halid Muslimović demantovao: Nikad nisam izjavio da mrzim Harisa Džinovića!

Priča da je Halid Muslimović izjavio kako se razočarao u Harisa Džinovića "zato što mu je nešto uradio", a da zaboravlja kako mu je ranije pomogao, izazvala je reakcije među njihovim kolegama.

Muslimović  kaže kako nikada nije izjavio da je Harisu pomogao početkom agresije odnosno da reč "agresija" u toj priči nikada nije upotrebio. Potvrdio je da je rekao "početkom rata", a nikako kako je ranije objavljeno.

''Nisam merodavan da pričam da li je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bila agresija, rat, buna... U svemu što se desilo u toj nacionalnoj ljubavi BiH ja sam taj koji je najviše imao štete,koji je sve osjetio na vlastitoj koži. Milion puta sam dokazao da ljude delim na dobre i loše. Svoje Bosance i Hercegovce volim iznad svega, ali isto tako podjednako poštujem i komšije iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske... Ne želim da se moje ime povlači ni kroz kakve "igre" pogotovo ne one koje imaju veze sa politikom. Ko sam ja da presuđujem šta se tačno sve dešavalo u BiH. Što se tiče Harisa Džinovića, nikada nisam izjavio da ga mrzim. Bože sačuvaj! To što se desilo između nas odnosno naših odnosa, mislim da trebamo zaboraviti, svako krenuti svojim putem. Njega iznimno cenim kao kolegu i drago mi je zbog svega što je postigao kako u privatnom tako i poslovnom životu. Istina je da sam pričao o mom odnosu sa Harisom jer su me pitali, ali kako se to prenosilo od portala do portala, svako je dodavao šta mu je odgovaralo pa je ta priča dobila potpuno drugačiju, neželjenu dimenziju'', izjavio je Muslimović

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.