Halid Bešlić o teškim momentima: Nisam osetio trenutak očinstva!

Izvor: Svet plus, 12.Feb.2024, 10:30

Halid Bešlić o teškim momentima: Nisam osetio trenutak očinstva!

Halid Bešlić progovorio je o teškim momentima u svom životu, pa priznao i da nije osetio trenutak očinstva. Pevač se ostvario i kao suprug i kao otac, pa i kao deda...

Pevač ne krije da je imao teške trenutke u životu, kao i to da mu fale određene stvari. Halidov privatni život, odnos sa suprugom Sejdom sa kojom je već decenijama u braku, oduvek privalači pažnju javnosti, pa je sada Bešlić otkrio i kako su se upoznali, ali i nepoznate detalje iz njihovog zajedničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << života:

Upoznali su se na nastupu

"Ženu nisam upoznao na nastupu. U jednoj kafani gde sam nastupao, na ulazu u Sarajevu... tu je radila moja svastika, bila je kuvarica, i ona me je upoznala sa ženom. Ona nije izlazila po kafanama. Kada smo se upoznali video sam da je to to, zabavljali smo se pola godine i odmah posle toga smo se venčali. Eto, tolike godine funkcionišemo i dan dana. Bilo je teških godina u našem odnosu, ali sve smo prevazišli. Kada smo bili mlađi to je nekako i normalno..."

Zbog bolesti supruge Halid ima samo jedno dete

"Ja nisam osetio trenutak kada sam bio otac. Imam samo jedno dete. Moja žena je imala problema sa jajnicima i zbog toga nismo mogli da imamo još dece. Imala je tumor na jajniku, to smo rešili operacijom i to je bila posledica. Njima nikad ništa nije falilo... Ja sam stalno putovao, radio... ne možete se baviti muzikom, a da budete stalno kući, zato kažem da nisam osetio te trenutke na pravi način." - ispričao je pevač u emsiji Premijera - Vikend Specijal.

Bešlić je nedavno govorio i o svojoj saobraćajnoj nesreći zbog čega mu se život jako promenio:

"Imam višak kilograma. To mi se ne dopada i to moram da kažem. Kada sam imao nesreću, prestao sam da pušim i naglo sam nabacio 20 i više kilograma! Bio sam u šoku! Ali to je bilo dobro za pevanje. Nikad bolje nisma pevao nego sada." - priča Halid Bešlić kroz šalu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.