Hajdi obećala Sandri Bulok da će joj pronaći idealnog dečka

Izvor: Poznati.info, 03.Feb.2013, 05:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajdi obećala Sandri Bulok da će joj pronaći idealnog dečka

 

Nemačka manekenka Hajdi Klum (39) obećala je svojoj dobroj prijateljici Sandri Bulok (48) da će jojpronaći savršenog dečka.

Naime, njihov zajednički prijatelj otkrio je da glumica veruje Hajdinim ljubavnim savetima.

” One se odlično slažu i razumeju jer su obe razvedene i imaju decu. Hajdi je obećala Sandri da će joj pronaći idealnog dečka jer je ona to zasužila”, rekao je njihov zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << prijatelj.

Sandra se 2010. godine razvela od vlasnika radionice za motore Džesija Džejmsa (43) nakon pet godina braka jer je varao, a  onda usvojila sina Louisa.

Hajdi je nakon razvoda od pevača Sila ljubav pronašla u vezi sa svojim telohraniteljem Martinom Kristenom. Njihovu ljubav učvrstila su i njena dece, Leni (8), Henri (7), Džon (5) i Lou (3).

Deca ga obožavaju“, rekla je Hajdi i dodala da je to jedan od razloga zašto ga voli.

Izvor: Kurir/24sata.hr

 

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hajdi Klum traži deečka Sandri Bulok

Izvor: Kurir, 03.Feb.2013

Glumica Sandra Bulok želi da nađe dečka, a njena prijateljica, manekenka Hajdi Klum joj obećala da će joj ona pronaći idealnog...Sandra veruje Hejdinim ljubavnim savetima. One su dobre prijateljice već nekoliko godina. Kada se Sandra razvela, Hajdi se ponudila da joj nađe nekoga i već pravila...

Nastavak na Kurir...

Hajdi Klum traži dečka za svoju prijateljicu Sandru Bulok!

Izvor: Svet, 03.Feb.2013

Manekenka Hajdi Klum (39) i glumica Sandra Bulok (48) krenule su u misiju pronalaženja partnera za glumicu. Manekenka je obećala prijateljici da će joj pomoći da nađe idealnog dečka, a Sandra veruje njenim ljubavnim savetima. “Odlično se slažu jer su obe bile u braku i imaju decu”, kažu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.