HVATA ME PANIKA! KAKO ĆU SA 2 BEBE Luna Đogani u sedmom mesecu trudnoće otkrila kako teku pripreme za porođaj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 09:40

"HVATA ME PANIKA! KAKO ĆU SA 2 BEBE" Luna Đogani u sedmom mesecu trudnoće otkrila kako teku pripreme za porođaj!

"Mia je svesna da mama ima bebu u stomaku!"

Influenserka i bivša rijaliti učesnica, Luna Đogani pojavila se na jednom prestoničkom događaju u društvu sestre Nine, na koji su u odličnom raspoloženju došle da podrže majku Anabelu Atijas.

Naslednice dinastije Đogani došle su "skockane" od glave do pete, no, kako je Luna u blagoslovenom stanju, došla je u nešto svedenijem izdanju.

Na sebi je imala crnu usku haljinu koja je isticala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njen trudnički stomak, dok je na nogama ponela ravne sandale.

S druge strane, njena sestra odlučila se za nešto smeliju kombinaciju. Nina je obukla mini suknju i usku majicu, a sve je upotpunila čizmama sa visokom petom.

Pobednica "Zadruge" se takođe osvrnula i na dolazak drugog deteta, te kako se njena ćerka Mia priprema za dolazak sestre.

-  Retko izlazim, porodica mi je na prvom mestu. Meni je mama rekla da nastupa i ja sam rekla da želim da dođem, a osećam se super. Moram da kažem da mi je ova trudnoća teža, jer kad sam bila trudna sa Mijom imala sam više vremena. Mia je svesna da mama ima bebu u stomaku. Pripremamo je za taj trenutak, ona mazi i ljubi stomak. Preslatka je i osećajna - rekla je Luna, pa nastavila:

- Malo me hvata panika kako ću sa dve bebe, ali daćemo sve od sebe da Mia prihvati sestru na najbolji mogući način. Nisam zahtevna trudnica, a Marko baš pomaže u svemu - kazala je Luna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.