HUSO MUJIĆ U NEDELJU NA VENČANJU DALILE I CARA: Jedva čekam svadbu, biće ludo! Promena u poslednjem trenutku?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 16:27

HUSO MUJIĆ U NEDELJU NA VENČANJU DALILE I CARA: "Jedva čekam svadbu, biće ludo!" Promena u poslednjem trenutku?!

Ipak neće ostaviti ćerku samu?

U toku je radio - emisija "Sprrrdnja" koju vodi i uređuje Stefan Karić, on je za gledaoce spremio mnogobrojna iznenađenja, a njegov poslednji gost je Marko Đedović.

- Nećemo moći da stignemo da iskomentarišemo sve teme, ali voleo bih da stigne Đedović, imamo još tri minuta. Pozdrav za moju porodicu i sponzore ove emisije... Đedoviću, šta kažeš na svadbu? - pitao je Karić.

- Jedva čekam da vidim svadbu, sad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sam napolju zažaolio bih što nisma ovde, ova godina je krš i karambol. Sad gledam Bebicu, mučenik, jao.. Šta da ti pričam, bivši budući. Ja ću u nedelju biti Huso, nisam očekivao da imam ovakvo dete - smejao se Marko. Biću ludilo, teraćemo sprdnju. Večeras je momačko i devojačko veće, ima još sedam nedelje, ništa me neće iznenaditi više, više ne znam ko su ovi ljudi, i šta se ovde dešava.... Eto, ja ću biti Huso, biće veselo, ko zna šta još može da se desi do kraja - pričao je Đedović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.