HUSO MUJIĆ IZGUBIO SVAKU NADU: Dalila se ponovo pomirila sa Carem, i DOTUKLA oca - Počeo da PRETI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 12:38

HUSO MUJIĆ IZGUBIO SVAKU NADU: Dalila se ponovo pomirila sa Carem, i DOTUKLA oca - Počeo da PRETI!

Očajan.

Iako su tvrdili da nikada više neće biti zajedno, Dalila Dragojević i Filip Car pomirili su se rano jutros, a ponovno stupanje u emotivnu vezu ozvaničili su žestokim s*ksom u izolaciji. Tim povodom oglasio se njen otac, Huso Mujić.

Ćerka Vam se u nedelju ponovo udaje, ovaj put za Cara. Kako se osećate, šta očekujete?

- Ništa ne kažem, šta da kažem, nije trebalo da prihvati tu svadbu! Napraviće opet cirkus od nje. Kakva svadba, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kakvi bakrači, pa šta joj je sve izgovorio! Pa, za jednog mangupa, za kog se on smatra, sramota je da tako priča i otkriva šta je radio sa curom, pravi mangupi to nikada ne rade...

Vidite li Vi njega kao Vašeg zeta?

- Nikada u životu on neće moći da bude moj zet. Ja sam plakao kad je i Dejan plakao, kad je njega gušilo gušilo je i mene, hvala Bogu pa ništa nije gore napravio sebi. Nemoj da dolazi kod mene u Gornji Šepak taj Car, ne želim da ga vidim ovde posle rijalitija!

Jeste li videli, jutros su se pomirili ponovo, posle svega? Opet su imali s*ks.

- Eto, vidiš kakav je karakter... I njen i njegov! On je sto puta vikao da neće više, a to govori i ona. Svašta joj je izgovorio javno, ja ne bih bio s njim posle toga, ma nema šanse. Da je našla nekog momka kao Dejana ili sličnog njemu... A ona našla najgoreg što je mogla da nađe.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.