HUSO MUJIĆ I EMINA MUJIĆ ULAZE U ZADRUGU 6? Roditelji Dalile Dragojević PREGOVARAJU SA PRODUKCIJOM?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2022, 17:19

HUSO MUJIĆ I EMINA MUJIĆ ULAZE U ZADRUGU 6? Roditelji Dalile Dragojević PREGOVARAJU SA PRODUKCIJOM?

" Poziv za "Zadrugu" su pored Dalile dobili i njeni roditelji Emina i Huso Mujić!"

Dalila Dragojević navodno ulazi u "Zadrugu 6" za pozamašnu svotu novca. Starleta je, kako pišu domaći mediji, potpisala ugovor vredan 150.000 evra.

- Dalila ovog puta ide na pobedu u "Zadruzi". Ugovor će joj sada biti drugačiji, dobiće veći honorar od onog u prethodnoj sezoni. Ipak je ona sad u žiži interesovanja javnosti, rešila je da to iskoristi - navodi izvor za "Rijaliti".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Međutim, kako mediji prenose, pregovore sa produkcijom imaju i Dalilini roditelji. Huso i Emina Mujić.

- Poziv za "Zadrugu" su pored Dalile dobili i njeni roditelji Emina i Huso Mujić, na šta je Dalila umalo dobila nervni slom kada je čula. Ona se striktno protivi tome da bilo ko od njenih roditelja uđe u "Zadrugu", jer verovatno onda ne bi smela da radi sve što je radila do sada.

 Huso se i dalje navodno predomišlja, a Emina je u startu odustala jer želi da ispuni želje svoje ćerke. Dalila joj je takođe zabranila da se oglašava za medije i da daje bilo kakve komentare na društvenim mrežama dok je ona u "Zadruzi 6".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.