HUMANOST NA DELU! Nenad Macanović Bebica viđen u Centru za transfuziju, oduševio NESEBIČNIM GESTOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 21:09

HUMANOST NA DELU! Nenad Macanović Bebica viđen u Centru za transfuziju, oduševio NESEBIČNIM GESTOM!

Ovu stranu njegove ličnosti nismo poznavali!

Tragedija koja se dogodila juče na Vračaru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je učenik ubio devetoro osoba, od toga osmoro dece, izazvala je pravi šok i nevericu.

Veću tragediju sprečile su brze i profesionalne reakcije timova MUP-a Srbije i Hitne pomoći, ali i pojedinaca koji su putem društvenih mreža pokrenuli sisteme raznih vrsta pomoći. Psiholoških, ali i mnogih drugih. Od momenta kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznalo da je stradalima potrebna krv do trenutka kada je tu informaciju imao gotovo ceo grad nije prošlo ni punih sat vremena.

Otvorenom pozivu se odazvao i Nenad Macanović - Bebica, koga je intervjuisala ažurna ekipa portala "Hype".

- Inače dajem krv, ali sam video da je neophodna, pa sam rešio da se odazovem. Redovan sam davalac i odazivam se na ovakve akcije - rekao je Macanović, a onda se osvrnuo na celokupnu situaciju.

- Ovo je katastrofa. Treba mnogo više pažnje posvetiti deci. Svi imaju neka preča posla od sopstvenog deteta, zato i dolazi do ovakvih stvari - zaključio je on.

Detaljnije u prilogu ispod.

A post shared by ɴᴇɴᴀᴅ ʙᴇʙɪᴄᴀ ᴍᴀᴄᴀɴᴏᴠɪᴄ Ⓜ️ (@nenadmacanovic_official_fp)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.