HUMANITARNI KONCERT: Ovi PEVAČI su se udružili da pomognu maloj Heleni, a sada to MOŽETE i  VI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANITARNI KONCERT: Ovi PEVAČI su se udružili da pomognu maloj Heleni, a sada to MOŽETE i VI!

Evo kako!

Helena je najstarija od tri sestre. Ona je jedna riđokosa devojčica sa nebo plavim okicama, a upravo to je od rođenja čini posebnom. Ona ima nepune 4 godine. Bila je devojčica koja je uvek vesela, nasmejana i vrlo radoznala.

 Sve se promenilo jednog momenta kada Helena počinje svakodnevno da povraća, postaje pospana, razdražljiva, ljuta, odbija da jede, a sve se to pripisuje njenoj ljubomori prema tek rođenoj trećoj sestri. Njene mučnine i patnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << traju mesec dana, a nakon toga 17.08.2019. godine dijagnostikovan joj je hidrocefalus. Ona  tog dana ostaje u bolnici na Kliničkom Centru na odeljenju neurohirurgije gde porodici saopštavaju da Helena pored hidrocefalusa ima tumor na malom mozgu. Već sutradan je prvi put operisana, a nakon toga je usledila još jedna operacija. Ona iz obe izlazi kao pravi mali heroj, sa osmehom na licu. Tumor je maligni (meduloblastom IV gradus) i zato je Heleni hitno potrebna pomoć za dalje lečenje na klinici u Parizu. Ovoga puta za dalju borbu ste joj potrebni i vi, jer porodica nije u mogućnosti da obezbedi dovoljnu sumu novca koja je potrebna za lečenje. Stoga vas molimo, zbog Helene, zbog svega onoga što ona tek treba da postane, da budete uz nju, da iz ove borbe izađe kao pobednik.

Za Helenin život! Budimo humani!

Pomozimo Heleni!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 707 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human707 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-552151-92

Uplatom na devizni račun: 00-540-0004253.9

IBAN: RS35160005400004253935

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

 Maloj Heleni sada možete pomoći i tako što ćete kupiti ulaznicu za humanitarni koncert koji će biti održan u "Gradskoj kafani", Vladimira Popovića BB, u ponedeljak 4.11, kako bi se sakupio novac za njeno lečenje.

Samo neki od pevača koji će učestvovati u koncertu su Tamara Milutinović, Nemanja Stevanović, Ljuba Perućica i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: ANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO! Ponovo se ZBLIŽILI - pevačica nasmejana, ništa ne krije (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.