HUMANI GEST: Saša Mirković oduševio Sarajlije, pa uputio snažnu poruku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 12:44

HUMANI GEST: Saša Mirković oduševio Sarajlije, pa uputio snažnu poruku! (FOTO)

"Sarajevo, ljubavi moja"

Najuspešniji producent na Balkanu Saša Mirković, uputio je snažnu poruku putem Instagramu.

Kao dugogodišnji saradnik mnogih umetnika iz regiona, Mirković je odlučio da svoju pažnju usmeri ka deci sa poteškoćama, kupujući slike na izložbi povodom Dana grada Sarajeva.

- Sarajevo, ljubavi moja - napisao je Mirković na svom Instagram profilu, ispod fotografije sa humanitarne izložbe slika.

- Kupili smo slike odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prihod ide za decu sa poteškoćama iz JU "Pazarić". Neka su sva deca na svetu srećna i zdrava i gradu Sarajevu čestitam dane Sarajeva - napisao je producent.

A post shared by Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

Mirković je poznat po svom humanitarnom radu i pomoći deci, a ova izložba samo je jedan u nizu njegovih poteza kojima pokušava da unese promene u živote onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Uz humanitarnu kupovinu slika, Mirković je takođe najavio i pokretanje nove televizije na Balkanu – Hype televizije BiH, koja će početi sa radom od ponedeljka.

Ovaj producent ima ogromnu podršku svojih pratioca, kako na Balkanu, tako i u svetu, a njegove poruke na društvenim mrežama često su praćene velikim interesovanjem.

Njegova humanitarna dela i rad sa decom sa poteškoćama, koja su mnogima promenila život, ostaju inspiracija mnogima, a ovaj gest prema deci iz JU “Pazarić” samo je jedan u nizu Mirkovićevih poteza koji dokazuju da dobra dela i dalje postoje u ovom svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.