HTEO JE DA UBIJE LEPU LUKIĆ: Pevačica pokušala da dozove policiju, ali nije uspela od njegove siline!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 17:34

HTEO JE DA UBIJE LEPU LUKIĆ: Pevačica pokušala da dozove policiju, ali nije uspela od njegove siline!

Ove detalje iz života popularne umetnice, malo je ko znao...

Ljubavni život kraljice narodne muzike Lepe Lukić oduvek je inetesovao kako njenu publiku, tako i medije. Ona je uvek otvoreno govorila o svojim emotivnim izborima, a nedavno se prisetila i prvog braka koji se nije slavno završio.

Ona nije krila da se za Tomu udala u ranoj mladosti, a samo nekoliko godina kasnije nastali su problemi koje nisu mogli da prevaziđu.

- Udala sam se veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mlada za njega. Bila je to mladost-ludost. Sve vreme našeg braka bio je mnogo ljubomoran. Tu posesivnost nikako nije mogao da obuzda, a ja nipošto nisam htela da zbog njega ostavim ono što sam najviše volela, a to je pevanje. Spremila sam se jednom za izlazak i pozvala taksi. Taman da uđem u automobil, on se pojavio, uhvatio me za vrat i pitao: "Gde si pošla?" Odgovorila sam mu: "Sad nigde". Platio je taksi i rekao vozaču da je sve u redu, da je došao po mene. Sve vreme je bio uporan da sazna gde sam se uputila, a ja sam mu odgovarala: "Kod prijateljice Dragice". Upitao me da odem kod nje i prespavam, rekla sam mu da sam izmislila Dragicu, nisam htela da mu priznam gde idem, priča Lepa i dodaje da tu nije bio kraj agoniji.

- Počeo je da me vuče za rukav. Rekla sam mu da prestane ili ću pozvati policiju. U tom trenutku je pukao i rekao: "Noćas ćemo da završimo oboje". Rekla sam mu da završi, jer nisam mogla da podnesem da me sedam godina prati. Uvukao me je u kola. U toku vožnje sam pokušala da otvorim vrata i iskočim, ali je on jednom rukom držao volan, a drugom ručicu od mojih vrata da ne bih izašla. Rekao mi je da idemo u šumu na Košutnjak da završimo oboje! Hteo je da ubije i mene i sebe - zaprepastila je Lepa svojom ispovešću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.