HTELA SAM DA SE OBESIM ZBOG FILIPA - Slovenka o navodima da je još letos Aleks varala Dejana sa Carem

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 23:36

"HTELA SAM DA SE OBESIM ZBOG FILIPA" - Slovenka o navodima da je još letos Aleks varala Dejana sa Carem

Brutalna!

Nevera Aleksandre Nikolić i dalje diže veliku buru među obožavaocima rijaliti. Dok su mnogi razočarani što je poljubila Filipa Cara i na taj način slomila srce svog dečka Dejana Dragojevića, ima i onih koji ističu da su upravo tako nešto i očekivali od Aleks, pozivajući se na onu narodnu misao da vuk dlaku menja, a ćud...

Ipak, novu buru donelo je gostovanje Luke Radivojevića u emisiji "Između dve vatre" na našem portalu, koji je izneo niz šokantnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdnji vezanih za Aleksandru i Filipa Cara.

Ovaj bivši dečko Miljane Kulić tvrdi da je, navodno, video da je letos Aleks dolazila kod Cara u etno selo dok je njen tadašnji dečko Dejan bio na moru sa svojim bratom Davidom Dragojevićem.

 - Dolazile su i neke anonimne devojke, napucane, Filip Car i Zola su uzeli dva ili tri apartmana i radili su šta su hteli. Ja se nekako uvek nađem u centru skandala, pa je to slučaj bio i ovaj put. Aleksandra je dolazila u Etno selo dok je Dejan bio sa Davidom na moru! Ona ga je varala sa Carem, a znam iz priče da je bila ubeđena da je Dejan vara u Crnoj Gori. Moj drug je video i Milicu Veselinović, one su se smenjivale, jednom je ona bila sa Carem, pa onda Aleksandra, nisu se odvajali 3 dana i tri noći - šokirao nas je Luka, pa dodao:

- Zato je Milica sve ispričala Aleksandri za Cara da ga čeka, pre njegovog ulaska, da bi bila sa njim kada dođe, ali ova (Aleksandra) je isto to htela, pa su bile lažne prijateljice. Nema tu ni p od prijateljstva! Ja sam ubeđen da one znaju jedna za drugu, ali ćute. Mene je najviše šokiralo to foliranje Aleksandre kako voli Dejana, a ovamo dok on nije tu, ona sa Carem u apartmanu! A mala Milica je posebna priča! Ne mogu da razumem koliko se devojke ponižavaju, ovo je postalo strašno - zaključio je Luka za Srbija Danas.

Slovenka Nikolić, koja uvek svim srcem brani svoju ćerku od drugih ljudi, javila se našoj novinarki koja je gostovala u ejdnoj emisiji. Slovenka je demantovala u ime svoje ćerke da se bilo kakva preljuba dogodila tokom leta.

Na pitanje voditelja kako je Aleks odmah uskočila u krevet kod Cara nakon raskida sa Dejanom, Slovenka je odgovorila:

- Ja sam se u čudu našla. Nije mi dobro. Htela sam da se obesim zbog tog Filipa, da sebi oduzmem život. Kao čovek je okej, ali za veze je katastrofalan. To mojoj kćerki ne treba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.