Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTELA SAM DA ME SE SEĆAŠ! Kija poklonila Slobi za rođendan OVO, i pokazala da ga NAJBOLJE POZNAJE! (VIDEO)

Sloba Radanović je prošle noći slavio rođendan u “Zadruzi”, a tom prilikom Veliki šef je ovom zadrugaru obezbedio rođendansku žurku. Sloba je pre žurke čitao čestitke koje je dobio kako od strane članova svoje porodice, tako i od porodice Lune Đogani. Lunu je iznenadilo što su Slobi pisali njeni najbliži, zbog čega je počela da The post HTELA SAM DA ME SE SEĆAŠ! Kija poklonila Slobi za rođendan OVO, i pokazala da ga NAJBOLJE POZNAJE! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ovako su porodice Đogani i Atijas čestitale SLOBI rođendan! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2018

Slobodan Radanović je proslavio rođendan, a tim povodom Veliki šef je za ovog zadrugara obezbedio slavlje. Sloba je osim poklona koje je dobio, čitao i čestitke koje su mu poslali njegovi članovi porodice i prijatelja. Takođe, Slobi su pisali i članovi porodice Lune Đogani sa kojom je prevario...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.