HTELA JE DA IMA PRIČU! Nadica komentarisala MEDIJSKI RAT Karić-Kockar, pa otkrila kakva je misica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 23:07

"HTELA JE DA IMA PRIČU!" Nadica komentarisala MEDIJSKI RAT Karić-Kockar, pa otkrila kakva je misica!

"Za mene je ogomna uvreda ono što je on njoj pričao."

U toku je emisija "Narod pita", a večeras su gosti pobednica "Zadruge 4" Nadica Zeljković i Filip Car, koji kasni i još uvek nije stigao u emisiju.

Nadica je prokomentarisala sukob zvani Kockar - Karić.

- Ja sam shvatila da se on bavi tim majicama koje su urađene, a pre svega ja nisam Kockar. Ne verujem da on mene indirektno proziva. Nema tu degradiranja, čak se ni Kija nije oglasila. Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sve to krenulo kada je njih uvatio Kijavitis. On je kometarisao kada su bile moje uspomene, bila je Kija, a Stefan je uskočio sa komentarom da su to Kijine uspomene - rekla je Nadica.

- Meni je odnos koji su on i Jovana imali u nekim situacijama bio surov. Ja sam Ciletu sve govorila i pomagala mu i on će meni biti Cile uvek. On i Kija su se družili, a da li će se družiti videćemo. Nije mi jasno to što se pravi taj medijski rat, ali me ne zanima. Ja sam kometarisala sve iz Zadruge u kojoj sam ja bila. Ako njemu treba medijska pažnja, nek dolazi u 50 majica na kojima piše Kockar - dodala je ona.

Voditeljka je pitala Nadicu da prokomentariše odnos Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića.

- Za mene je ogomna uvreda ono što je on njoj pričao. Nisam mogla da verujem da je ona njemu prešla preko onih reči i ružnih stvari. Ja sam njoj skretala pažnju na sve, podržavala je zbog veze sa Lukom, a onda dođe Stefan Luka ne postoji. Tada sam shvatila da je ona htela da ima priču, što sa Tomovićem, što sa nekim drugim. Gledala sam je drugačije. Ušla je u vezu sa Stefanom i odmah njena ogromna promena, pokazala se - ispričala je Nadica.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.