HTELA JE DA BUDU U LAŽNOJ VEZI I ZAJEDNO UĐU U ZADRUGU? Car progovorio o detaljima dogovora sa Žanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 07:55

HTELA JE DA BUDU U LAŽNOJ VEZI I ZAJEDNO UĐU U ZADRUGU? Car progovorio o detaljima dogovora sa Žanom

"Ja ne volim takve stvari, meni je totalno suludo!"

Filip Car je bio sinoć na intervjuu kod Marka Đedovića, gde je komentarisao odakle potiče njegov sukob sa Žanom Đorđević.

Kako je rekao, Žana je navodno htela rijaliti priču sa njim te da uđu zajedno u rijaliti misleći da će to gledaocima biti zanimljivo, te mu je stalno pisala i pitala o rijalitiju.

- Zaista nismo imali nikad ništa, ni kombinaciju, ni bilo šta. Napolju je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona često znala meni da se javlja, da idemo na kafu, u izlazak, da me ispituje za rijaliti.. - rekao je Filip i dodao:

- Imala je čak i fiks ideju da uđemo na isti dan. Ja ne volim takve stvari, meni je totalno suludo da uđem sa ženom. Negde da ja s polja razmišljam o tim nekim stvarima, o kojima razmišlja Žana, mene to stvarno ne zanima. - rekao je Car.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.