HRVATSKA NA NOGAMA! Njihova ministarka u vezi sa 10 godina mlađim SRBINOM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATSKA NA NOGAMA! Njihova ministarka u vezi sa 10 godina mlađim SRBINOM! (FOTO)

Planula ljubav!

Hrvatski mediji ovih dana bruje o vezi Milanke Opačić, bivše hrvatske potpredsednice Vlade i ministarke socijalne politike sa deset godina mlađim Beograđaninom, Nemanjom Gospavićem.

U ZADRUGU ULAZI ONA! Miki Đuričić se ZAREKAO: Nokautiraću je, pakovala mi je AFERU zbog KIJE! (FOTO)

Oni su viđeni zajedno na nedavno održanoj žurci Crvenog krsta u zagrebačkom hotelu "Westin".

Bivša SDP-ovka u Kristalnoj dvorani iznenadila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sve pojavivši se s novom ljubavi, a Gloria saznaje da se radi o 40-godišnjem Beograđaninu koji se zbog hrvatske političarke preselio u Zagreb.

Milanka Opačić i Nemanja Gospavić. pic.twitter.com/wtffdmaCZK

— babura velika (@BaburaVelika) 13. децембар 2018.

Gospavić je po struci komercijalista, a Milanka Opačić je u novom broju hrvatske verzije časpopisa "Glorija" sa smeškom na licu ispričala gde su se upoznali i zašto su se vrlo brzo odlučili na važan životni korak.

Ljubav između Milanke i Nemanje planula je letos u Dubrovniku, u kojem je Beograđanin tada radio u jednom restoranu kao konobar. Trenutno je navodno zaposlen kao konobar u jednom zagrebačkom kafiću.

Inače, Milanka je srpske nacionalnosti, a prilikom rada u humanitarnoj organizaciji koja se bavi zanemarenom decom, upoznala je i usvojila devojčicu Lanu 2003. godine. Godine 1995, postala je prva političarka Srpkinja koja je govorila na većem predizbornom skupu u Zagrebu na Trgu Bana Jelačića i dobila aplauz. Potpredsednica je Socijaldemokratske partije Hrvatske.

Kritikovali su je zbog rasipničkog trošenja novca iz budžeta u vreme ministrovanja, što je ona negirala.

NASTUPALA SA NJOM: Sada je pevačica otkrila ŠTA STVARNO MISLI O KIJI! Iskreno do koske! OU! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BALKAN BRUJI Hrvatska političarka se ZALJUBILA u 10 godina mlađeg konobara iz Srbije, pa otovrila dušu (FOTO)

Izvor: Blic, 13.Dec.2018

Milanka Opačić (50), bivša hrvatska potpredsednice Vlade i ministarka socijalne politike, u vezi je sa deset godina mlađim Beograđaninom, Nemanjom Gospavićem.

Nastavak na Blic...

HRVATSKI MEDIJI BRUJE O VEZI POLITIČARKE SA 10 GODINA MLAĐIM BEOGRAĐANINOM! Milanka odlepila za Nemanjom, a evo zašto Hrvatice padaju na Srbe! (FOTO)

Izvor: Kurir, 14.Dec.2018, 09:20

Veza bivše hrvatske ministarke Milanke Opačić (50) sa deset godina mlađim Beograđaninom, Nemanjom Gospavićem (40), glavna je vest u hrvatskim medijima, koji zaključuju da su Hrvatice slabe na Srbe.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.