HRVATI POBESNELI! SRBIJAFEST, usred Zagreba! Traže BOJKOT! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATI POBESNELI! "SRBIJAFEST", usred Zagreba! Traže BOJKOT! (FOTO)

I to usred Zagreba.

Jala Brat & Buba Corelli, Miroslav Ilić, Seka Aleksić i Željko Samardžić samo su neki od izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Rujanfestu, ali se oko njih diglo najviše prašine. Rujanfest će se održati na zagrebačkom Bundeku od 13. do 22. septembra, a cena ulaznice je 35 kuna.

Nakon što je objavljen poprilično bogat program koji osim pomenutih čine i Petar Grašo, Edo Maajka, Detour, Ljetno kino, Bang Bang, Maja Šuput, Bajaga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Instruktori te Klapa Šufit, na Fejsbuk stranici Rujanfesta, osim onih koji planiraju na čiji koncert moraju obvezno da odu, pojavilo se puno onih koji negoduju.

"Kakva tragedija grada Zagreba", piše jedna nezadovoljna Zagrepčanka, dok jedan gospodin zaključuje: "Cela Jugoslavija".

"Ovo je odavno postala sprdnja... Koje to cajkuše (narodnjake) dovodite?" žali se druga korisnica Facebooka.

"Ajte vi lepo na neku livadu van Zagreba... pa ko voli nek izvoli!", piše jedna žena.

"Srbija fest, ne rujan fest katastrofa, što niste išli u Beograd da to organizirujete", pita se jedan mladić, dok drugi zaključuje: "Ovo treba bojkotovati."

HALJINA SVE OTKRIVA! Procurio VRELI snimak Rade Manojlović sa snimanja spota! Od ovoga se EKRAN TOPI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.