HRANI SE U NARODNOJ KUHINJI: Jako je propala, mršava, jedva stoji... Bebi Dol se bori za goli život - tužno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 10:20

HRANI SE U NARODNOJ KUHINJI: "Jako je propala, mršava, jedva stoji..." Bebi Dol se bori za goli život - tužno!

Okrutnost savremenog doba...

Bebi Dol, muzička pop ikona dvadesetog veka i neko ko je pomerio granice kako audio, tako i vizuelnog izražaja na području Balkana, imala je blistavu karijeru sve do trenutka, kada početkom savremenog doba nije naišao njen sunovrat. Mnogi nagađaju šta je zapravo razlog "uništenja" tako izvanrednog umetnika, ali prava istina je negde između.

Ovog puta Dragana Šarić poznatija kao Bebi Dol, u sam centar medijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << natpisa, došla je zbog još jedene u nizu tužnih scena u njenom životu. Prema rečima očevidaca, pevačica je viđena kako je u nekoliko navrata bila korisnica narodne kuhinje.

Nekadašnja predstavnica Srbije na "Evroviziji" i učesnica nekoliko rijaliti formata poput "Farme" i "Zadruge", navodno je viđena u narodnoj kuhinji u Beogradu. Već neko vreme ne pojavljuje u javnosti, a nakon poslednjeg televizijskog gostovanja počele su spekulacije da se ne nalazi u dobroj finansijskoj situaciji.

U prilog navedenom ide i izjava volontera narodne kuhinje u Beogradu.

Dva ili tri puta je Bebi ovde dolazila po sledovanje hrane. Nisam siguran da li je obrok uzimala za sebe ili nekog drugog, pošto ima slučajeva da neko uzima hranu za nekog ko nije u mogućnosti da dođe. Jako se promenila fizički. Dosta je smršala, delovalo je kao da jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. To je baš delovalo tužno - izjavio je volonter narodne kuhinje.

- Zabrinuti za Bebi jesmo. Dosta je propala, porodični problemi oko bolesti majke i tetke su na njoj ostavili dubok trag.S njom niko nije u kontaktu već neko vreme. Posvetila se porodici u poslednje vreme, to joj je bio prioritet. Mnogo se sekirala oko majke Magdalene, koja je bila teško bolesna, a onda joj se razbolela i tetka. Sve je palo na nju. Išla je od jedne do druge. Život joj je postao baš haotičan - rekao je drugi neimenovani izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.