HOTEL TRANSILVANIJA 2  uskoro u svim bioskopima!

Izvor: Prva.rs, 23.Jun.2015, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTEL TRANSILVANIJA 2 uskoro u svim bioskopima!

Pre nego što se pojavio u američkim bioskopima u oktobru 2012. godine, malo ko je za animirani film „Hotel Transilvanija“ predviđao da će postati blokbaster. Međutim, nakon što je u prva tri dana prikazivanja film zaradio impresivnih 42,5 miliona dolara postigao je najbolje bioskopsko otvaranje nekog filma čija je distribucija počela u septembru i najbolje otvaranje nekog filma koji je izašao iz studija “Soni Pikčers Animejšn“.
Stvari su se mnogo promenile pa je „Hotel >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Transilvanija“ sa svojim izrazito simpatičnim likovima na čelu s nezaboravnim grofom Drakulom postao bioskopski hit u pravom smislu te reči na kraju zaradivši preko 350 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama i zaludevši decu a i roditelje širom sveta.U domaćim bioskopima film je pogledalo preko 50.000 gledalaca.
U novom nastavku smešne avanture junaka. Čini se da su za hotel Transilvanija stvari konačno krenule nabolje – Drakulin hotel koji je u početku kao svoje goste prihvatao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovek, a pola vampir) ne pokazuje znake pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u poseti kod Džonijevih roditelja gde je očekuje pravi kulturni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Muraja, Vajna i Grifina kako bi sa svojim unukom Denisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim niko od njih nije svestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u porodičnu posetu hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo... šišmikolike!
Film je režirao Genndy Tartakovsky.
Za razliku od prvog dela ovaj će biti sinzronizovan na srpski jezik.
Audicije su uveliko u toku , ko će od popularnih glumaca pozajmiti glasove animiranim junacima uskoro ćemo objaviti.
Animirani hit HOTEL TRANSILVANIJA 2 u domaće bioskope stiže nam u oktobru!

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Potraga završena: On će biti novi Spajdermen

Izvor: Blic, 23.Jun.2015

Zvezda filma "Nemoguće", glumac Tom Holand (19) igraće popularnog čoveka pauka u novom nastavku franšize koju će režirati Džon Vots...Studio Soni Pikčers je najavio da će film, koji još uvek nema naslov, publici ponuditi nešto sasvim novo, a u bioskopima će stići u julu 2017. godine...Od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.