HOSPITALIZOVANA majka Slobe Radanovića: OPERISANA JE, zahvat rizičan zbog KORONE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 12:16

HOSPITALIZOVANA majka Slobe Radanovića: "OPERISANA JE, zahvat rizičan zbog KORONE!"

Smeštena u bolnici na Banjici!

Majka pevača Slobe Radanovića u bolnici je u Beogradu, pošto je morala na operaciju zbog problema koje već neko vreme ima sa nogom.

Draginja je smeštena u bolnici na Banjici, gde je redovno obilaze sin i njegova devojka Jelena Đuričanin.

- Draginja je operisana i dobro se oseća. Ona je u bolnici od februara, čini mi se od 20. februara. Sloba i Jelena je redovno posećuju, a ona se sada već dobro oseća. Zahvat je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio rizičan iz mnogo razloga, što zbog korone, što zbog toga što je ona godinama srčani bolesnik. Ali, Bogu hvala, dobro se sada oseća - kaže izvor.

Podsetimo, Sloba je u decembru 2020. istakao da njegova majka treba da ide na operaciju, ali da je rizična.

- Dobro je, drži se. Ona je jaka osoba, snažna, samo što ima neke probleme sa nogom koje mora da reši, ali ne može trenutno zbog ove celokupne situacije jer ona spada u malo rizičniju grupu, a i rizičnija je operacija - kazao je Radanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.