HOĆE DA PROVALI UNUTRA! Urla i OBIJA vrata - PANIKA zavladala u vili Parova (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2017, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOĆE DA PROVALI UNUTRA! Urla i OBIJA vrata - PANIKA zavladala u vili Parova (VIDEO)

Rasulo!

Sinoć je u vili parova bio gost Miroljub Petrović, čiji je video "pod mač" uzdrmao internet i zapalio društvene mreže.

Miroljub je imao priliku da se druži sa Parovima, a i da opravda svoju kovanicu "pod mač" kao i da nađe pravi rešenje za starlete. Samo šro je počleo sa izlaganjem, na njega je bacila pik na njega i krenula da ga senzualno zavodi.

Pogledajte kako je to izgledalo!

SLADJU PETRUSIC NOGAMA UDARAO GOST by SteelT2010
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ipak tokom emisije, iz izolacije su zapomagale Jelena Krunić i Dalila Mujić. Njih dve su tražile da budu puštene napolje. One su lupale i urlale želeći da razvale vrata, ali su ih ostali ignorisali.

Profesorka Smilja Janković je navela da ne može mirno da sedi i da to sluša, ali su joj skrenuli pažnju da  i da ignoriše spornu situaciju.

Da podsetimo, Dalila i Jelena Krunić su kažnjene od strane produkcije jer su napale Aleksandru a zakačile i Kseniju. Dok je nasrtala na Subotićevu, Krunićeva je udarila šamar Kseniji Kranjec, koja je stajala pored Aleksandre. Istog terenutka je kažnjena i skidanjem od honorara, zbog čega je plakala.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Miroljub Petrovic u Parovima, Haos Jelena... by pseudonym-984

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.