HOĆE DA GA VRATI? Anđela lagala pred milionima da Zvezdan nije nasrnuo na nju, ovaj video dokazuje suprotno

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 16:04

HOĆE DA GA VRATI? Anđela lagala pred milionima da Zvezdan nije nasrnuo na nju, ovaj video dokazuje suprotno

Zašto je ovo prećutala?

Anđela Đuričić je sinoć u emisiji "Igra istine" skočila da zaštiti Zvezdana Slavnića nakon što ju je javno ostavio i prevario sa Majom Marinković.

Povela se tema da se priča po kući da je Zvezdan ošamario Anđelu, što je ona oštro demantovala.

Ove reči su se odnosile na njihov odnos, a Đuričićeva je žestoko zastupala svoj stav da Zvezdan nikada nije bio nasilan prema njoj.

Anđela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je čak i zapretila zadrugarima da ko god kaže da je nju Zvezdan udario, da će dobiti šamar od nje.

Međutim, na internetu se nakon ovih njenih reči, deli video Zvezdanovog nasilnog ponašanja prema njoj, kada je bila u sukobu sa Anom Spasojević.

Kako bi je sprečio da se dalje svađa, Zvezdan je uhvatio Anđelu za kosu i tako je držeći je za rep na glavi izbacio napolje iz Bele kuće.

Mnogi komentarišu da Anđela pokušava na sve načine, pa i ovim, da vrati Slavnića, a da li će uspeti, ostaje nam da saznamo.

U nastavku teksta, možete pogledati taj trenutak, kada Slavnić izbacuje svoju devojku iz kuće držeći je za kosu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.