Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HLADAN KAO LED: Luna pokušala da poljubi Slobu – ON JE NAJSTRAŠNIJE ISKULIRAO! (VIDEO)

Luna Đogani i Slobodan Radanović od jutros su veoma malo komunicirali i to zato što su se prethodne noći žestoko posvađali. Đoganijeva je sinoć želela da prekine vezu sa pevačem, ali se već danas predomislila. Nakon što su jutro proveli bez komunikacije, Luna je poželala da skrene pažnju svog dečka pa je počela da ga ljubi i mazi The post HLADAN KAO LED: Luna pokušala da poljubi Slobu – ON JE NAJSTRAŠNIJE ISKULIRAO! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NIKADA GORE UVREDE: Maca NAPALA LUNU ĐOGANI! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2018

Maca Diskrecija i Luna Đogani nikada nisu bile u najsjajnijim odnosima, zbog čega ne treba da čudi što se njihovim međusobnim prozivkama, u kojima prednjači Maca, ne nazire kraj. Ovoga jutra, Diskrecija je imala komentar na blogerkin izgled, što se Đoganijevoj nije nimalo dopalo. Maca je ugodno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.