HITNO se oglasio otac od Ša - Bez dlake na jeziku opleo po sopstvenom sinu, a njegova izjava će vas ŠOKIRATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 19:25

HITNO se oglasio otac od Ša - Bez dlake na jeziku opleo po sopstvenom sinu, a njegova izjava će vas ŠOKIRATI!

Rekao je sve što misli bez ikakve zadrške.

Učesnik popularnog rijalitija "Elita" i reper Nenad Aleksić Ša već nekoliko dana pravi haos u po imanju "Bele kuće" zbog turbulencija u vezi sa Mionom Jovanović, koje postale sve češće nakon ulaska bivšeg Mioninog dečka, Stanislava Krofaka, a kako je Nenadov otac do sada uvek imao samo reči hvale za svog sina, sad je i on šokiran scenama koje je gledao sinoć u emisiji.

Naime, Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksić tvrdi da u poslednje vreme ne može da prepozna svog rođenog sina, koji se ponaša detinjasto jer ne može da reši probleme u vezi.

Nenad je do sada bio smešan u postupcima sa Mionom, ali ovo što se sada vidi je neka druga priča. Ne mogu da verujem da je čovek toliko poludeo, toliko više ne liči na sebe da je to strašno. Znam da će to sve da se reši jer je i luđe postupao u rijalitiju sa bivšim devojkama, znaće narod na koga ja mislim. Ovo sada je baš otišlo predaleko jer ne može on u svojim godinama da pusti da mu jedna klinka pravi haos - rekao je on za medije, pa dodao:

Da me neko ne shvati pogrešno, oni su meni preslatki zajedno, ali mislim da im zatvoren prostor pravi probleme i drugi ljudi koji im se mešaju u vezu. Verujem da će se sve srediti uskoro - zaključio je otac od Ša.

Podsećamo, reper Nenad Aleksić Ša je počeo da zabrinjava publiku i učesnike rijalitija "Elite" u poslednjih nekoliko dana. Nenad kao da je izgubio sve konce od ulaska Stanislava Krofaka Pantera u rijaliti, inače bivšeg dečka pevačice Mione Jovanović. Sve češće joj pravi ljubomorne scene, a sada joj je zabranio i komunikaciju sa Lepim Mićom, jer je ubeđen da on želi da je pomiri sa bivšim, koji boravi u pabu i najčešće razgovara sa njim.

Kako su Nenadove scene sve brutalnije, čini se da je Ša potpuno izgubio kontrolu nad sobom i svojim postupcima, Lepi Mića mu je poručio da će on jedini biti zaslužan za pomirenje Mione i Stanislava, s obzirom da takvim ponašanjem samo sve više odguruje Mionu od sebe.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.